Logo FCIB

Qui som?

En es Foment Cultural comptam amb una Junta Directiva que combina joventut amb experiència a través de s'il·lusió per conservar i fomentar sa nostra riquesa cultural i lingüística. Una de ses nostres prioritats serà reforçar sa massa social de sa nostra entitat i arribar an es poble, crear un moviment ciutadà que desperti sa consciència d'amics, coneguts, vesins i familiars. Per arribar a aconseguir-ho creim que tothom s'ha de sentir útil i ha de poder participar en es Foment Cultural. Per això, hem cregut oportuna sa creació de delegacions a cada una de ses nostres illes, que actuïn com a juntes insulars des Foment Cultural. Una Junta Directiva formada per historiadors, missers, empresaris, joves estudiants i universitaris compromesos i preocupats per sa llengua i cultura de Balears, per sa supervivència des nostro mallorquí, menorquí, eivissenc i formenterenc.

Bona part d'aquests objectius se posaran en marxa quan mos presentem com associació, i amb molt de gust vos convidam a formar-ne part. Ara mos toca a tots moure fitxa, implicar-mos i dur açò endavant. Només vos demanarem paciència perquè es començaments sempre són difícils, i dur endavant un projecte d'aquestes característiques no serà una excepció. Gràcies a tots, junts ho aconseguirem!

Qui som

Juan José Gomila (President), Rafel Palmer (Vicepresident Mallorca), David Cardona (Vicepresident Eivissa), Joan Pons (Secretari i vicepresident Menorca), Toni Marí, Toni Cantarellas, Jaume Dezcallar, Laura Venzal, Guillem Servera, Lucas Pons, Miquel AngueraVoleu formar part d'aquest projecte?

Apuntau-vos!